Είναι η Chilloutapps κατάλληλη για εμένα;

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην αγορά 22 συναπτά έτη κατακτώντας την απαιτούμενη εμπειρία και εξειδίκευση έτσι ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε και να σας λύσουμε τον όποιο προβληματισμό μπορεί να σας έχει δημιουργηθεί.

Μπορεί η Chilloutapps να σχεδιάσει ένα μοναδικό λογότυπο για 'μένα;

Κάθε άνθρωπος και κάθε επιχείρηση είναι μοναδικοί. Στην Chilloutapps λειτουργούμε με αυτόν το γνώμονα και δημιουργούμε λογότυπα που είναι μοναδικά και ανήκουν στην κατηγορία one-of-a-kind, δηλαδή δεν μπορούν να μεταπουληθούν σε άλλον. 

Τι γίνεται αν δεν μου αρέσουν τα προσχέδια;

Στην πιθανότητα που δε μείνετε ευχαριστημένοι με κάποιο από τα προσχέδιά μας, μπορείτε να μας ζητήσετε έναν επανασχεδιασμό. Κατόπιν συζητήσεως με κάποιο στέλεχος της εταιρείας μας θα μπορέσουμε να βρούμε τον κοινό δρόμο που χρειάζεται να αναπροσαρμόσουμε κάπου το brief και να προχωρήσουμε σε νέα προσχέδια. 

Για τα επιπλέον προσχέδια (πέραν αυτών που αναγράφονται σε κάθε σχεδιαστικό πακέτο) ενδέχεται να ισχύουν πρόσθετες χρεώσεις.  

Τι ισχύει με τις γραμματοσειρές στο λογότυπο;

Οι γραμματοσειρές είναι ιδιοκτησία τρίτων. Αν το λογότυπό σας περιλαμβάνει κάποια γραμματοσειρά εμείς αγοράζουμε τη σχετική άδεια χρήσης από τον προμηθευτή για τη νόμιμη χρήση αυτής στο λογότυπο. Αν η εφαρμογή της εταιρικής σας ταυτότητας απαιτεί τη χρήση της γραμματοσειράς από εσάς ή άλλους συνεργάτες σας θα πρέπει εσείς ή οι συνεργάτες σας να αγοράσετε τις αντίστοιχες άδειες χρήσης. Μια άδεια χρήσης γραμματοσειράς (desktop license) συνήθως καλύπτει έως 5 θέσεις εργασίας στον ίδιο χώρο (πχ. στο γραφείο σας).

Σε ποιον ανήκουν τα πνευματικά δικαιώματα για το ολοκληρωμένο λογότυπό μου;

Η αποκλειστική άδεια χρήσης του λογοτύπου θα μεταβιβαστεί από την εταιρεία μας σε σας με το πέρας της συνεργασίας μας. Εμείς ως Chilloutapps θα μπορούμε να παρουσιάσουμε το λογότυπο στην ιστοσελίδα μας και στα social media ως δείγμα της δουλειάς μας.

Γιατί πρέπει πρώτα να πληρώσω και μετά να δω προσχέδια;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους είναι επωφελής η προκαταβολή για ένα σχέδιο λογότυπου:

  • Επαγγελματισμός: Η πληρωμή εκ των προτέρων δείχνει ότι είστε πρόθυμοι να επενδύσετε στο brand σας. Υποδηλώνει την προσήλωσή σας στο στόχο σας και την εμπιστοσύνη σας προς την εταιρεία μας και το project.
  • Ποιότητα εργασίας: Ένας επαγγελματίας σχεδιαστής θα αφιερώσει χρόνο και προσπάθεια για να δημιουργήσει ένα λογότυπο υψηλής ποιότητας που αντιπροσωπεύει αποτελεσματικά την επωνυμία σας. Πληρώνοντας εκ των προτέρων, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι ο σχεδιαστής θα λάβει το έργο στα σοβαρά και θα προσφέρει την καλύτερη δουλειά του.
  • Δημιουργική Διαδικασία: Ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι μια δημιουργική διαδικασία και οι σχεδιαστές μπορεί να χρειαστεί να πειραματιστούν με διαφορετικές ιδέες και σχέδια πριν φτάσουν στο τελικό προϊόν. Η εκ των προτέρων πληρωμή βοηθά να διασφαλιστεί ότι ο σχεδιαστής έχει τους πόρους που χρειάζεται για να εξερευνήσει πλήρως όλες τις δημιουργικές δυνατότητες.
  • Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας: Όταν πληρώνετε εκ των προτέρων για ένα σχέδιο λογότυπου, μπορείτε να κατοχυρώσετε την ιδιοκτησία του σχεδίου και να διασφαλίσετε ότι τα δικαιώματα του σχεδίου ανήκουν σε εσάς. Αυτό προστατεύει την επωνυμία σας και σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του τρόπου χρήσης του λογότυπου στο μέλλον.
  • Αποφυγή διαφορών: Με την προκαταβολή, μπορείτε να αποφύγετε διαφωνίες σχετικά με την πληρωμή που μπορεί να προκύψουν αργότερα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι το έργο παραμένει σε καλό δρόμο και ολοκληρώνεται με ικανοποίηση.

Συμπερασματικά, η εκ των προτέρων πληρωμή για ένα σχέδιο λογοτύπου είναι μια έξυπνη επένδυση για την επωνυμία σας που μπορεί να αποφέρει πολλά οφέλη, όπως ποιοτική εργασία, ομαλή δημιουργική διαδικασία και προστασία των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας σας.

Προσφέρετε ευκολίες πληρωμής;

Στην Chilloutapps κατανοούμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής και για το λόγο αυτό προσφέρουμε στους πελάτες μας ευκολίες πληρωμής για υπηρεσίες μας που ξεπερνούν το ποσό των 300€.

Ποιες μορφές αρχείων εικόνας περιλαμβάνονται;

Παραδίδουμε όλα τα απαραίτητα αρχεία σε έγχρωμη και ασπρόμαυρη έκδοση. Αναλυτικά θα παραλάβετε τους εξής τύπους αρχείων:

  • AI - Adobe Illustrator Vector file
  • PDF - Portable Document Format vector file
  • EPS - Encapsulated PostScript
  • JPG - Joint Photographic Experts Group (jpeg)
  • PNG - Portable Network Graphic

Με αυτούς τους τύπους αρχείων διασφαλίζεται η σωστή χρήση του λογοτύπου σας σε όλα τα μέσα έντυπα (επαγγελματικές κάρτες, διαφημιστικά έντυπα, επιγραφές, σήμανση οχημάτων κ.α.) και διαδικτυακά όπως η ιστοσελίδα, οι σελίδες σας στα social media, newsletter κ.α.

Γιατί δεν μπορώ να ανοίξω τα αρχεία μου;

Για να ανοίξετε ορισμένα από τα αρχεία χρειάζεται το κατάλληλο λογισμικό όπως Adobe Illustrator και Adobe Photoshop. Αρχεία όμως όπως τα JPG, PDF και PNG, είναι καθολικά και μπορούν να ανοίξουν χωρίς κάποιο πρόσθετο λογισμικό.

Θέλω να αλλάξω χρώμα στο λογότυπού μου μπορώ;

Φυσικά και μπορείτε, θα χρειαστείτε όμως το κατάλληλο λογισμικό επεξεργασίας διανυσματικών γραφικών, όπως το Adobe Illustrator ή το Corel DRAW ή αν θέλετε δωρεάν μπορείτε να κατεβάσετε το Inkscape. Εκτός από το χρώμα μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή τη γραμματοσειρά και να εξάγετε το λογότυπό σας στον τύπο αρχείου που επιθυμείτε ανάλογα με τη χρήση που θέλετε να κάνετε.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.