Κατασκευή eshop biotherapy

Κατασκευή eshop και mobile eshop για το φαρμακείο του Δημητρίου Ντότα στο Αίγιο Αχαΐας.

Κατασκευή eshop για το φαρμακείο biotherapy, ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο κατάστημα το οποίο παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Το biotherapy.shop είναι μια οικογενειακή επιχείρηση φαρμακοποιών με γνώσεις στην βοτανολογία και ηλεκτρονική επέκταση του φαρμακείου Δημήτρη Ντότα στο Αίγιο Αχαΐας.

Κατασκευάσαμε ένα πλήρες και μοντέρνο eshop φαρμακείου μαζί με ένα mobile eshop για όσους επισκέπτονται το website μέσω smartphone η tablet. Καταφέραμε με αυτήν την λύση να προσφέρουμε στον επισκέπτη την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης σε ένα eshop ανεξάρτητα από ποια συσκευή θα πλοηγηθεί στο website.

Οργανώσαμε σωστά όλη την πληροφορία των 3.500 προϊόντων πριν την εισαγωγή τους στο σύστημα πετυχαίνοντας πολύ δυνατά αποτελέσματα στο on-page SEO του eshop σε πολύ σύντομο διάστημα από το ανέβασμα του eshop online. Η εισαγωγή των δεδομένων στο eshop έγινε μαζικά σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αρχεία excel και με την ανάλογη παραμετροποίηση του συστήματος. 

Πραγματοποιήσαμε γέφυρα μέσω XML με την πλατφόρμα ανάδειξης τιμών Skroutz για ενδυνάμωση του brand και αύξηση της αναγνωρισιμότητας εφόσον είχαμε να κάνουμε με ένα νέο brand online.

Άλλες ανάγκες που καλύψαμε ήταν η φωτογράφιση και ο σχεδιασμός ετικέτας για κάποια προϊόντα Biotherapy

 

Τι κάναμε:

  • Κατασκευή e-shop
  • Κατασκευή mobile eshop
  • Data entry
  • On page SEO
  • Φωτογράφιση προϊόντων
  • Σχεδιασμός ετικέτας προϊόντων

Τι πετύχαμε

Την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού φαρμακείου ισάξιου άλλων brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο. Υλοποίηση πληθώρα λειτουργιών όπως mobile site, preview on search, email marketing integration, xml γέφυρες με προμηθευτές κ.α. Πολύ καλές θέσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google για δεκάδες φράσεις κλειδιά.

kataskeyi-eshop-biotherapy
kataskeyi-eshop-biotherapy
kataskeyi-eshop-biotherapy
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.