Κατασκευή e-shop στην πλατφόρμα Etsy

Κατασκευή e-shop στην πλατφόρμα Etsy

Κατασκευή e-shop στο Etsy, μια πλατφόρμα e-shop για εμπόρους και ειδικότερα για καταστήματα με χειροπόιητα είδη. Συνολικά φιλοξενεί περισσότερα από εξήντα εκατομμύρια προϊόντα.

Επιλέξαμε το Etsy λόγω της μεγάλης ευκολίας που προσφέρει στην δημιουργία ένός νέου e-shop. Απαλλάξαμε τον πελάτη μας από την ευθύνη και το κόστος των τεχνικών θεμάτων που έχει ένα e-shop. Θέματα όπως είναι οι servers, η τεχνική υποστήριξη, η ασφάλεια, το SEO κ.α. τα αναλαμβάνει το Etsy. Δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες της Κατερίνας από το εξωτερικό να αγοράσουν τα αγαπημένα τους χειροποίητα δερμάτινα είδη online.

Στο Etsy δεν πληρώνεις κάποιο ποσό για να ξεκινήσεις παρά μόνο το κόστος ανανέωσης των προϊόντων που θα ανεβάσεις. Για κάθε προϊόν που θα ανεβάσεις στο κατάστημα σου το Etsy σου κρατάει 0.20€ για διάστημα τριών μηνών. Επιπλέον το Etsy σου κρατάει προμήθεια 5% για κάθε πώληση συν το ποσό των μεταφορικών.

Το software κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του καταστήματος. Διαθέτει πολύ καλά σχεδιασμένο σύστημα επιλογών για κάθε προϊόν σε νούμερο και μέγεθος. Διαθέτει προφίλ μεταφορικών που μπορείς να ορίσεις ανά χώρα. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η διαφήμιση στο Etsy την οποία μπορείς να ξεκινήσεις ορίζωντας το ημερήσιο budget που επιθυμείς.

Μια νέα δυνατοτητα στο Etsy είναι τα Offsite ads. Το Etsy σε διαφημίζει σε Google Ads, Facebook Ads, Instagram κ.α. με δικά του έξοδα, σε δικές του καμπάνιες. Με κάθε πώληση η οποία θα προέλθει από Offsite ads, σου κρατάει το 15% περίπου από το ποσό της πώλησης.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τις ανάγκες που θα προκύψουν και στο δικό σας κατάστημα στο Etsy, π.χ. με ποια εταιρεία courier διεθνών μεταφορών θα πρέπει να συνεργαστείτε για να μην έχετε προβλήματα με τα δέματα σας, καθυστερήσεις κ.α. Πως θα παραμετροποιήσουμε την πλατφόρμα για να δώσουμε στον επισκέπτη εύελικτες λύσεις στα μεταφορικά παρέχοντας στο κατάστημά σας πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την όλη διαδικασία, το κόστος, αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης και εξωστρέφειας  που δίνει ένα κατάστήμα στο Etsy.

Τι κάναμε:

  • Κατασκευή e-shop στο Etsy
  • Φωτογράφιση & post production προϊόντων
  • Δημιουργία προφίλ μεταφορικών και σύνδεση με την DHL για παγκόσμιες αποστολές
  • Google My Business
  • On page SEO
  • Data entry

Τι πετύχαμε:

Το κατάστημα άμεσα κατάφερε να έχει παραγγελίες από το εξωτερικό, ειδικά από τις Ηνωμένες πολιτείες της Αμερικής. Πετύχαμε την άμεση διεκπεραίωση της φορτωτικής μέσα από το λογισμικό της DHL και την άμεση παράδοση των παραγγελιών στις ΗΠΑ το αργότερο σε 4 εργάσιμες.

kataskeyi-e-shop-stin-platforma-etsy
kataskeyi-e-shop-stin-platforma-etsy
kataskeyi-e-shop-stin-platforma-etsy
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.