Κατασκευή e-shop με συνθέσεις μπαλονιών για κάθε περίσταση

Ένα σύγχρονο e-shop με μοναδικές συνθέσεις φουσκωμένων μπαλονιών για κάθε περίσταση.

Κατασκευή e-shop για την εταιρεία sendballoons με έδρα το Αίγιο. Το μοναδικό e-shop στην Ελλάδα με συνθέσεις μπαλονιών από ήλιον για κάθε περίσταση. Ο μηχανισμός του checkout που υλοποιήσαμε επιτρέπει στον επισκέπτη να επιλέξει εκτός απο την περιοχή, την ώρα και την ημέρα παράδοσης της παραγγελίας. Από την μεριά του διαχειριστή του e-shop υπάρχει δυνατότητα ημερολογίου για την διαθεσιμότητα παράδοσης ανά μέρα και ώρα.

Σχεδιασμός γραφικών 2D

Όλα τα γραφικά είναι vector και είναι σχεδιασμένα από το μηδέν από την Chilloutapps με την τεχνική gradient mesh για διανυσματικά αρχεία με gradient χρωματισμούς.

Τι κάναμε:

  • Κατασκευή e-shop
  • Σχεδιασμός γραφικών 2D
  • Banner animations

Τι πετύχαμε

Καταφέραμε να εμφανίσουμε το sendballoons.gr στις πρώτες θέσης των SERP's της Google, για αρκετές βασικές φράσεις κλειδιά.

kataskeyi-e-shop-me-syntheseis-mpalonion-gia-kathe-peristasi
kataskeyi-e-shop-me-syntheseis-mpalonion-gia-kathe-peristasi
kataskeyi-e-shop-me-syntheseis-mpalonion-gia-kathe-peristasi
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.