Κατασκευή e-shop για το κατάστημα ενδυμάτων marinasfashion.gr

Κατασκευή e-shop για το κατάστημα ενδυμάτων Marina’s Fashion με έδρα το Αίγιο.

Τα προβλήματα που επιλύσαμε:

Στο Marina's Fashion αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα που έχουν τα περισσότερα καταστήματα με την οργάνωση και την κωδικοποίηση των ειδών της αποθήκης. Είχαμε μια κοινή αποθήκη για δύο κανάλια πώλησης (φυσικό κατάστημα και e-shop) η οποία έπρεπε να ενημερώνεται ταυτόχρονα απ' όποιο κανάλι κι αν προέρχεται η πώληση. Μια επίσης δυσκολία που αντιμετωπίσαμε με απόλυτη επιτυχία ήταν η κωδικοποίηση των ειδών. Το κάθε είδος είχε πολλαπλές παραλλαγές (χρώμα - μέγεθος) χωρίς μοναδικό κωδικό. Εκδώσαμε μοναδικό 5ψήφιο κωδικό για κάθε παραλλαγή έτσι ώστε να μπορεί να αναζητηθεί με την εύρεση στο e-shop ή με το barcode scanner στο φυσικό κατάστημα και να αφαιρεθεί από την αποθήκη όταν προκύψει πώληση.

Καλύψαμε τις απαιτήσεις του προγράμματος e-lianiko

Κατασκευάσαμε το e-shop σύμφωνα με το πρότυπο WCAG 2.0 για προσβασιμότητα ΑμεΑ. Στις απαιτήσεις του προγράμματος ήταν και η δεύτερη γλώσσα του e-shop στα αγγλικά και για τα λεκτικά του συστήματος αλλά και για το περιεχόμενο πχ. οι τίτλοι και οι περιγραφές των προϊόντων. Κατασκευάσαμε μηχανισμό για αυτόματη μετάφραση όλων των λεκτικών αλλά και του περιεχομένου του e-shop, εντελώς αυτόματα και σε πολύ καλό επίπεδο μετάφρασης. Αυτή η λύση ήταν σωτήρια για το κατάστημα εξοικονομώντας χρόνο και χρήματα.

Περάσαμε τον τεχνικό έλεγχο wave.webaim.org με επιτυχία χωρίς errors και το Marina's Fashion κατάφερε να πάρει την επιδότηση του προγράμματος.

Σύνδεση γέφυρα e-shop με POS λιανικής και οργάνωση αποθήκης

Κατασκευάσαμε γέφυρα σύνδεσης του e-shop με το πρόγραμμα POS λιανικής για ενημέρωση της κοινής αποθήκης του καταστήματος, ανεξάρτητα από που προέρχεται μια πώληση (ηλεκτρονικό κατάστημα ή φυσικό κατάστημα).

Οργανώσαμε σωστά την αποθήκη με την χρήση διπλής κωδικοποίησης ειδών και την δημιουργία και εκτύπωση ετικετών barcodes για κάθε προϊόν και κάθε παραλλαγή προϊόντος. Οι διαχειριστές του καταστήματος μπορούν με την χρήση barcode scanner και της εφαρμογής POS να σκανάρουν οποιοδήποτε είδος. Μπορούν να δημιουργήσουν μια νέα παραγγελία ή να δουν το απόθεμα, την τιμή και τις παραλλαγές του προϊόντος στο φυσικό κατάστημα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Με κάθε νέα πώληση το είδος αφαιρείται από την αποθήκη και ενημερώνεται και το e-shop.

Πετύχαμε την άμεση ενημέρωση της αποθήκης αποφεύγωντας ακυρώσεις παραγγελιών και δυσαρέστηση των πελατών λόγω έλλειψης αποθέματος. Απαλλάξαμε το προσωπικό από εργασίες απογραφής της αποθήκης, δίνοντάς του το χρόνο να ασχοληθεί με άλλες σημαντικές εργασίες της επιχείρησης.

Τι κάναμε:

  • Κατασκευή e-shop
  • Εγκατάσταση - παραμετροποίηση e-pos λιανικής
  • Barcodes εγκατάσταση - παραμετροποίηση εκτύπωσης
  • Facebook Ads
  • On page SEO - Structured data

Τι πετύχαμε

Με την κατασκευή του e-shop και του e-pos λιανικής καταφέραμε τον απόλυτο έλεγχο της αποθήκης του e-shop και του φυσικού καταστήματος ταυτόχρονα και αυτοματοποιημένα.

Το e-shop πέρασε όλους τους τεχνικούς ελέγχους του προγράμματος e-lianiko και κέρδισε τη χρηματοδότηση.

Πλήρης αυτοματοποίηση της μετάφρασης του e-shop και του περιεχομένου στα Αγγλικά.

Επισκεφτείτε το website  
kataskeyi-e-shop-gia-to-katastima-endymaton-marinasfashion-gr-responsive-all-vies
kataskeyi-e-shop-gia-to-katastima-endymaton-marinasfashion-gr-responsive-mobile-product-page-view
kataskeyi-e-shop-gia-to-katastima-endymaton-marinasfashion-gr-responsive-mobile-menu-view
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.