Σχεδιασμός λογότυπου καταστήματος εμπορίας προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας.

Για τις ανάγκες σχεδίασης του συγκεκριμένου λογοτύπου, ανατρέξαμε στην τοποθεσία του φυσικού καταστήματος του πελάτη μας, όπου βρίσκεται στον ιστορικό δρόμο της Ερμού, στο Αίγιο. Ένας δρόμος με ιδιαίτερη σημασία για την αγορά της περιοχής που αφήνει μια νοσταλγία και μια πιο ρομαντική προσέγγιση όταν τη μνημονεύουμε. Ορμώμενοι, λοιπόν, απ' όλα αυτά επιλέξαμε να χρησιμοποιήσουμε μια retro γραμματοσειρά, εμπνευσμένη από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, στοιχείο του οποίου θα μπορούσε να είναι και το κατάστημα του πελάτη μας. Επίσης ως βοηθητικό ρόλο και με πιο άμεση παραπομπή στη φυσιογνωμία της επιχείρησης, προστέθηκε και η ουρά του ψαριού την ώρα που βυθίζεται στο νερό.

Χρησιμοποιήσαμε από μια παλιά card postal ένα νοσταλγικό πρασινομπλέ χρώμα, μιας βροχερής μέρας στην αγορά της Ερμού κατά το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα και το συνδυάσαμε με την αντίθεση του κόκκινου στην ουρά του ψαριού, με το αποτέλεσμα να εναρμονίζει αυτήν την αντίθεση.

Τι κάναμε:

  • Σχεδιασμός λογοτύπου

sxediasmos-logotypou-ichthyopoleio-o-takis
sxediasmos-logotypou-ichthyopoleio-o-takis
sxediasmos-logotypou-ichthyopoleio-o-takis
sxediasmos-logotypou-ichthyopoleio-o-takis
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.