Σχεδιασμός ετικέτας σειράς βαμμάτων Biotherapy

Η συσκευασία διαμορφώνει την αντιληπτή αξία του προϊόντος

Σε αντίθεση με το σχεδιασμό λογοτύπου, όπου η εστίαση είναι γενικά σε ένα μόνο στοιχείο, ο σχεδιασμός ετικετών είναι η διαδικασία δημιουργίας μιας σύνθεσης πέντε, δέκα ή και περισσοτέρων στοιχείων σχεδίασης για το ίδιο brand. Εν προκειμένω η Chilloutapps® σχεδίασε και δημιούργησε ένα καινούργιο label design για την εταιρεία Biotherapy, που πρωταγωνιστεί στην αγορά της βοτανολογίας και των βαμμάτων.

Θέτοντας ως προαπαιτούμενο την ποιότητα των προϊόντων της Biotherapy καλεστήκαμε να ανταποκριθούμε σε μια ετικέτα που να αντικατοπτρίζει και να επικοινωνεί στον πελάτη, γρήγορα και άμεσα, αυτό που το εκάστοτε προϊόν αντιπροσωπεύει. Επιλέξαμε ένα vintage ύφος με τη σωστή χρήση τυπογραφίας, εικονογράφησης και τη χρήση σύγχρονων retro γραμματοσειρών έτσι ώστε να αναδειχθεί το κάθε βάμμα για τις ιδιαιτερότητές του μέσα από ένα μοναδικό σχέδιο.

Product label design before and after

Στο σχεδιασμό ετικέτας των βαμμάτων της εταιρείας Biotherapy εστιάσαμε πολύ στις αναλογίες γραμμάτων και γραφικών και αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διαθέσιμο χώρο χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία design. Η απλότητα, η ισορροπία και η αρμονία των αναλογιών και των χρωμάτων δημιουργούν μια υψηλή αντιληπτή αξία που ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

Τι κάναμε:

  • Label design
  • Typography

schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-oli-i-seira
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-dandelion
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-devils-claw
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-echinacea
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-gigngo-biloba
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-milk-thistle
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-propolis
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.