Σχεδιασμός ετικέτας σειράς βαμμάτων Biotherapy

30-10-2019

Η συσκευασία διαμορφώνει την αντιληπτή αξία του προϊόντος

Μια "δυνατή" ετικέτα – συσκευασία μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα του προϊόντος να προσελκύσει νέους καταναλωτές. Όταν ο καταναλωτής περάσει μπροστά από το ράφι του προϊόντος, η ετικέτα είναι αυτή που θα του "γνέψει" με σκοπό να τον κερδίσει. Αν δεν τα καταφέρει στον ελάχιστο χρόνο που έχει, ο καταναλωτής θα επιλέξει κάτι άλλο ή θα φύγει.

Η αντιληπτή αξία του προϊόντος και όχι το ίδιο το προϊόν είναι αυτό που παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιλογή ενός προϊόντος ανάμεσα σε πληθώρα ανταγωνιστών στο ράφι. Βέβαια η αντιληπτή αξία δεν αίναι αρκετή για να διατηρηθεί η σχέση προϊόντος καταναλωτή. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι ανάλογο ή καλύτερο των προσδοκιών που έχουμε δημιουργήσει τεχνητά στο δυνητικό πελάτη με τη χρήση της συσκευασίας.

Ακριβώς από πάνω βλέπετε την παλιά ετικέτα του βάμματος

Μια κοινή ετικέτα για όλα τα βάμματα που δεν έχει δημιουργηθεί από επαγγελματία. Χωρίς να αξιοποιεί την τυπογραφία, χωρίς εικονογράφηση, χωρίς μοναδικότητα. Τα οφέλη για το προϊόν από μια ανάλογη ετικέτα είναι αρνητικά. Μειώνεται η αντιληπτή αξία και υποβαθμίζεται το προϊόν με την πρώτη ματιά.

Δείτε παρακάτω τις νέες ετικέτες που σχεδιάσαμε στην Chilloutapps. Ρετρό ύφος με την σωστή χρήση τυπογραφίας και εικονογράφησης

Στο σχεδιασμό ετικέτας των βαμμάτων της εταιρείας Biotherapy κάναμε πολύ καλή χρήσης της τυπογραφίας και της εικονογράφησης και το αποτέλεσμα είναι ένα πραγματικό έργο τέχνης. Δώσαμε vintage ύφος με τη χρήση σύγχρονων ρετρό γραμματοσειρών. Δουλέψαμε πολύ τις αναλογίες γραμμάτων και γραφικών και αξιοποιήσαμε με τον καλύτερο τρόπο το διαθέσιμο χώρο χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία design. Η απλότητα, η συνέπεια, η ισορροπία και η αρμονία των αναλογιών και των χρωμάτων δημιουργούν μια υψηλή αντιληπτή αξία που ξεχωρίζει στον ανταγωνισμό.

Τι κάναμε:

  • Label design
  • Typography

Τι πετύχαμε

Ένα μοναδικό design που έκανε το προϊόν να ξεχωρίσει στον ανταγωνισμό του.

schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-oli-i-seira
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-dandelion
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-devils-claw
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-echinacea
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-gigngo-biloba
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-milk-thistle
schediasmos-etiketas-seiras-bammaton-biotherapy-propolis
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.