Σχεδιασμός ετικέτας Dog & Cat Shampoo Biotherapy

Dog and cat shampoo label 360 degrees presentation

Μοντέρνο, minimal και playful ύφος

Σε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας μας με την εταιρεία Biotherapy, μας ανατέθηκε ο σχεδιασμός της ετικέτας για προϊόντα που σχετίζονται με τα αγαπημένα μας κατοικίδια. Για το λόγο αυτό καταφύγαμε σε ένα μοντέρνο και λιτό σχεδιασμό, με πρωταγωνιστές ένα σκύλο και μια γάτα σε 2D σχεδίαση, σε μια πιο εύθυμη εκδοχή. Στις χρωματικές παλέτες που επιλέξαμε για την ετικέτα πρωταγωνιστεί το λευκό και το γκρι, χρώματα τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε απόχρωση κι αν χρησιμοποιήσουμε για το μπουκάλι της συσκευασίας.

Επιμέλεια εκτύπωσης, επιλογή των κατάλληλων υλικών.

Για την εκτύπωση, λόγω του μικρού τιράζ επιλέξαμε ψηφιακή εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK σε ρολό ετικετέζας. Για τις ετικέτες μας επιλέξαμε ένα αδιάβροχο υλικό το PP (πολυπροπυλένιο) σε λευκό mat. Ένα πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα αδιάβροχο υλικό ετικετοποιίας. Έτσι διασφαλίσαμε πως η εκτύπωση της ετικέτας δε θα αλλοιωθεί και δε θα σκιστεί όταν θα έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Η πιστότητα των χρωμάτων και η ποιότητα της εκτύπωσης μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Τι κάναμε:

  • Label design
  • Επιμέλεια εκτύπωσης

schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-dexia-plevra
schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-aristeri-plevra
schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-mprostini-plevra
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.