Σχεδιασμός ετικέτας Dog & Cat Shampoo Biotherapy

20-08-2019

Dog and cat shampoo label 360 degrees presentation

Μοντέρνο, minimal και playful ύφος

Μοντέρνος, λιτός σχεδιασμός, με χιουμοριστικό ανάλαφρο χαρακτήρα. Στις χρωματικές παλέτες που επιλέξαμε για την ετικέτα πρωταγωνιστεί το λευκό και το γκρι. Τα χρώματα της ετικέτας ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε χρώμα επιλέξουμε για το μπουκάλι της συσκευασίας. Πρωταγωνιστούν επίσης ο σκύλος με τη γάτα σε γραφικά 2D. Για τα κείμενα (τίτλο και συστατικά – οδηγίες χρήσης) χρησιμοποιήσαμε δύο ευανάγνωστες γραμματοσειρές σε μικρά μεγέθη και τρία βάρη γραμματοσειρών στο σύνολο.

Επιμέλεια εκτύπωσης, επιλογή του κατάλληλου συνεργάτη

Για την εκτύπωση, λόγω του μικρού τιράζ επιλέξαμε ψηφιακή εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK σε ρολό ετικετέζας. Για τις ετικέτες μας επιλέξαμε ένα αδιάβροχο υλικό το PP (πολυπροπυλένιο) σε λευκό mat. Ένα πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα αδιάβροχο υλικό ετικετοποιίας. Έτσι διασφαλίσαμε πως η εκτύπωση της ετικέτας δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα σκιστεί όταν θα έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Η πιστότητα των χρωμάτων και η ποιότητα της εκτύπωσης μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Εδώ να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ετικετοποιΐας Δεσμός, κο Ιωάννη Λαουρδέκη για τις πολύτιμες συμβουλές του και για την ποιότητα των υπηρεσιών εκτύπωσης που μας παρείχε. Χωρίς αυτόν, δεν θα είχαμε το ίδιο αποτέλεσμα.

Τι κάναμε:

  • Label design
  • Επιμέλεια εκτύπωσης

schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-dexia-plevra
schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-aristeri-plevra
schediasmos-etiketas-dog-cat-shampoo-biotherapy-mprostini-plevra
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.