Δημιουργία λογοτύπου Apilif, εταιρείας παραγωγής μελιού και προϊόντων διατροφής

Σχεδιάσαμε ένα απλό και μοναδικό λογότυπο που θα αυξήσει την αντιληπτή αξία των προϊόντων Apilif και θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού.

Δημιουργήσαμε ένα μοναδικό λογότυπο τύπου combined που αποτελείται από ένα εικονίδιο (μέλισσα) και το λεκτικό (τη λέξη Apilif). Οι τραχείες γραμμές της μέλισσας σε συνδυασμό με την vintage γραμματοσειρά του λογοτύπου, επικοινωνούν με άριστο τρόπο την οργανική ταυτότητα του brand.

Αν παρατηρήσετε τους χάρακες στου οποίους έχει βασιστεί ο σχεδιασμός του λογοτύπου θα δείτε πως το εικονίδιο της μέλισσας σχηματίζει ένα ορθογώνιο τρίγωνο. Το τρίγωνο αποπνέει μια αρμονία και συμβολίζει τη μεταβολή και κατ' επέκταση το σύμπαν. Το ορθογώνιο και ισοσκελές τρίγωνο είναι το ένα από τα δύο τρίγωνα που ο Πλάτωνας θεωρούσε ως βασικά και θεμελιώδη στοιχεία της δομής του κόσμου.

Η μέλισσα συμβολίζει τη ζωή, τη μεταβολή, τη δημιουργία, την ίδια τη φύση. Την  παραγωγή που γίνεται με φυσικά μέσα, χωρίς χημικά λιπάσματα και παρασιτοκτόνα. Το όνομα Apilif αποτελείται από τη λέξη Apis (γένος μελισσών) και τη λέξη Lif (leaf = φύλλο). Δύο φύλλα “κρύβονται” στον αρνητικό χώρο των φτερών της μέλισσας για να δηλώσουν την δεύτερη ιδιότητα του brand, τα αγροτικά προϊόντα.

Το εικονίδιο της μέλισσας λόγω της απλότητας και της γεωμετρίας του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε εφαρμογές πέραν της γραφιστικής και της οπτικής επικοινωνίας, όπως κόσμημα ή μεταλλικό μπρελόκ και να βοηθήσει αποτελεσματικά στην ενδυνάμωση του brand.

Τι κάναμε:

  • Δημιουργία λογοτύπου
  • Δημιουργία διαφημιστικού μπρελόκ

dimioyrgia-logotypoy-apilif-etaireias-paragogis-melioy-kai-proionton-diatrofis
dimioyrgia-logotypoy-apilif-etaireias-paragogis-melioy-kai-proionton-diatrofis
dimioyrgia-logotypoy-apilif-etaireias-paragogis-melioy-kai-proionton-diatrofis
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Διατηρούμε το δικαιωμα να κοινοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τη χρήση των cookies.