Σχεδιασμός ετικέτας συσκευασίας Biotherapy Dog & Cat Shampoo

Σχεδιασμός ετικέτας συσκευασίας και επιμέλεια εκτύπωσης

Σχεδιασμός, design τυπογραφία και γραφικά

Μοντέρνος, λιτός σχεδιασμός, με χιουμοριστικό ανάλαφρο χαρακτήρα. Στις χρωματικές παλέτες που επιλέξαμε για την ετικέτα πρωταγωνιστεί το λευκό και το γκρι. Τα χρώματα της ετικέτας ταιριάζουν απόλυτα με οποιοδήποτε χρώμα επιλέξουμε για το μπουκάλι της συσκευασίας. Πρωταγωνιστούν επίσης ο σκύλος με τη γάτα σε γραφικά 2D. Για τα κείμενα (τίτλο και συστατικά – οδηγίες χρήσης) χρησιμοποιήσαμε δύο γραμματοσειρές και τρία βάρη γραμματοσειρών στο σύνολο.

Η εκτύπωση και τα υλικά που επιλέξαμε για την ετικέτα του σαμπουάν

Για την εκτύπωση, λόγω του μικρού τιράζ επιλέξαμε ψηφιακή εκτύπωση τετραχρωμίας CMYK σε ρολό ετικετέζας. Για τις ετικέτες μας επιλέξαμε ένα αδιάβροχο υλικό το PP (πολυπροπυλένιο) σε λευκό mat. Ένα πολύ ανθεκτικό και ταυτόχρονα αδιάβροχο υλικό ετικετοποιίας. Έτσι διασφαλίσαμε πως η εκτύπωση της ετικέτας δεν θα αλλοιωθεί και δεν θα σκιστεί όταν θα έρθει σε επαφή με το υγρό στοιχείο. Η πιστότητα των χρωμάτων και η ποιότητα της εκτύπωσης μας άφησαν απόλυτα ικανοποιημένους.

Εδώ να ευχαριστήσουμε τον ιδιοκτήτη της ετικετοποιΐας Δεσμός, κο Ιωάννη Λαουρδέκη για τις πολύτιμες συμβουλές του στο τομέα της εκτύπωσης.

Θέλετε να μας πείτε για το δικό σας project;

Ίσως μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε.