Περί... γεύσεων brand identity design

Το Περί… γεύσεων είναι ένα νέο εστιατόριο delivery με ελληνική παραδοσιακή κουζίνα και βρίσκεται στο Μαρούσι στην Αθήνα. Συνδυάζει ποιοτικές και μοναδικές παραδοσιακές συνταγές απ’ όλη την Ελλάδα.

Αναλάβαμε το logo design, τις φωτεινές επιγραφές και το μενού του εστιατορίου.

Για το brand name “περί… γεύσεων” επιλέξαμε μια ελκυστική, μοντέρνα, χειρόγραφη γραμματοσειρά για να επικοινωνήσουμε τον προσωπικό χαρακτήρα του σήματος, καθώς ο ιδιοκτήτης είναι ταυτόχρονα και ο chef του εστιατορίου. Το μενού βασίζεται στην ελληνική κουζίνα, με ένα πιο σύγχρονο τρόπο μαγειρέματος. Πιο ελαφριές και απλές γεύσεις και λιγότερα τσιγαρίσματα.

Η απλότητα και η αμεσότητα δεν θα μπορούσε να λείπει από το λογότυπό μας. Το σχήμα στο λογότυπο αποτελείται από απλές αρμονικές καμπύλες που αναπαριστάνουν τον ατμό που αναδύεται από τα ζεστά λαχταριστά πιάτα του εστιατορίου. Το φτερό που σχηματίζεται συμβολίζει την κίνηση και την ταχύτητα στις αποστολές των γευμάτων. Βασικά χαρακτηριστικά για κάθε delivery restaurant.

Μενού εστιατορίου

Για το μενού χρησιμοποιήσαμε δύο ξεχωριστές γραμματοσειρές Scandal Pro Regular για τις επικεφαλίδες και Georgia για τις λίστες του μενού. Χρησιμοποιήσαμε Georgia γραμματοσειρά με κεφαλαία σε λαχανί χρώμα για τον τίτλο. Την ίδια γραμματοσειρά πάλι με κεφαλαία σε συμπληρωματικό χρώμα (κόκκινο) για απόλυτη αντίθεση στον κωδικό του τίτλου. Για την περιγραφή του κάθε γεύματος χρησιμοποιήσαμε Georgia γραμματοσειρά με πεζά σε μαύρο χρώμα.

Με την βοήθεια των χρωμάτων, κάνοντας σωστή χρήση πεζών και κεφαλαίων, καταφέραμε με δύο μόνο γραμματοσειρές ένα άκρως επαγγελματικό, λειτουργικό και κομψό αποτέλεσμα. Ο κατάλογος διαβάζεται πολύ εύκολα και βρίσκεις αμέσως αυτό που θέλεις.

Perigeyseon sign detail

Φωτεινές Επιγραφές

Για τις φωτεινές επιγραφές επιλέξαμε στιβαρή κατασκευή με πάνελ αλουμινίου βαμμένο με ηλεκτροστατική βαφή. Χαραγμένο και κομμένο με λέιζερ στο σχήμα του λογότυπου. Το λογότυπο είναι κατασκευασμένο από plexiglass και κουμπώνει από μέσα προς τα έξω στο κομμένο αλουμίνιο προεξέχοντας 1 εκατοστό (σόκορο).  Το πάνελ φωτίζεται εσωτερικά με φωτισμό led για αντοχή στο χρόνο και εξοικονόμηση ρεύματος, καθώς θέλαμε να παραμένει η επιγραφή αναμμένη όλο το 24άωρο. Το εσωτερικό φως διαχέεται προς τα έξω μόνο από την περιοχή που καλύπτεται με το plexiglass δίνοντας ένα αισθητικά κομψό αποτέλεσμα.

peri-geyseon-logo
peri-geyseon-logo-green-bg
peri-geyseon-logo-black-white
Perigeyseon stationery design - package
Perigeyseon stationery design
pg-menu-open-closed

Stationery Design

Σχεδιάσαμε επιπλέον στοιχεία της εταιρικής ταυτότητας όπως, μπλοκ σημειώσεων, εταιρικές κάρτες, χάρτινη τσάντα και χάρτινη σακούλα παραγγελίας, καρτελάκι ονόματος  και σουβέρ.

Έχετε ανάγκη από μια νέα εταιρική ταυτότητα;

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.