Κατασκευή e-shop στην πλατφόρμα Etsy

Κατασκευή e-shop στο Etsy, μια πλατφόρμα e-shop για εμπόρους και ειδικότερα για καταστήματα με χειροπόιητα είδη. Συνολικά φιλοξενεί περισσότερα από εξήντα εκατομμύρια προϊόντα.

Επιλέξαμε το Etsy λόγω της μεγάλης ευκολίας που προσφέρει στην δημιουργία ένός νέου e-shop. Απαλλάξαμε τον πελάτη μας από την ευθύνη και το κόστος των τεχνικών θεμάτων που έχει ένα e-shop. Θέματα όπως είναι οι servers, η τεχνική υποστήριξη, η ασφάλεια, το SEO κ.α. τα αναλαμβάνει το Etsy. Δώσουμε την δυνατότητα στους πελάτες της Κατερίνας από το εξωτερικό να αγοράσουν τα αγαπημένα τους χειροποίητα δερμάτινα είδη online.

Στο Etsy δεν πληρώνεις κάποιο ποσό για να ξεκινήσεις παρά μόνο το κόστος ανανέωσης των προϊόντων που θα ανεβάσεις. Για κάθε προϊόν που θα ανεβάσεις στο κατάστημα σου το Etsy σου κρατάει 0.20€ για διάστημα τριών μηνών. Επιπλέον το Etsy σου κρατάει προμήθεια 5% για κάθε πώληση συν το ποσό των μεταφορικών.

Το software κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του καταστήματος. Διαθέτει πολύ καλά σχεδιασμένο σύστημα επιλογών για κάθε προϊόν σε νούμερο και μέγεθος. Διαθέτει προφίλ μεταφορικών που μπορείς να ορίσεις ανά χώρα. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η διαφήμιση στο Etsy την οποία μπορείς να ξεκινήσεις ορίζοντας το ημερήσιο budget που επιθυμείς.

Μια νέα δυνατοτητα στο Etsy είναι τα Offsite ads. Το Etsy σε διαφημίζει σε Google Ads, Facebook Ads, Instagram κ.α. με δικά του έξοδα, σε δικές του καμπάνιες. Με κάθε πώληση η οποία έχει προέλθει από Offsite ads, σου κρατάει το 15% περίπου από το ποσό της πώλησης.

Θέλετε να ανοίξετε το δικό σας e-shop στο Etsy;

Έχουμε την εμπειρία να σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα γράφοντας μια περιγραφή για την επιχείρησή σας και για τους στόχους σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.