Κατασκευή e-shop στην πλατφόρμα Etsy

Το Etsy είναι μια πλατφόρμα e-shop για εμπόρους και ειδικότερα φιλοξενεί καταστήματα με χειροπόιητα είδη. Συνολικά φιλοξενεί περισσότερα από  εξήντα εκατομμύρια προϊόντα.

Επιλέξαμε το Etsy λόγω της μεγάλης ευκολίας που προσφέρει στην δημιουργία ένός νέου e-shop, απαλλάσοντας τον πελάτη μας από την ευθύνη και το κόστος των τεχνικών θεμάτων που έχει ένα e-shop, όπως είναι οι servers, η τεχνική υποστήριξη, η ασφάλεια κ.α. Λόγω της αναγνωρισιμότητας του διεθνώς, δώσουμε άμεσα την δυνατότητα στους πελάτες της Κατερίνας από το εξωτερικό να μπορούν να αγοράσουν τα αγαπημένα τους χειροποίητα δερμάτινα είδη online.

Στο Etsy δεν πληρώνεις κάποιο ποσό για να ξεκινήσεις παρά μόνο το κόστος ανανέωσης των προϊόντων που θα ανεβάσεις. Για κάθε προϊόν που θα ανεβάσεις στο κατάστημα σου το Etsy σου κρατάει 0.20€ για διάστημα τριών μηνών. Επιπλέον το Etsy σου κρατάει προμήθεια 5% για κάθε πώληση συν το ποσό των μεταφορικών.

Το software κάλυψε σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες του καταστήματος. Διαθέτει πολύ καλά σχεδιασμένο σύστημα επιλογών για κάθε προϊόν σε νούμερο και μέγεθος. Διαθέτει προφίλ μεταφορικών που μπορείς να ορίσεις ανά χώρα. Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα είναι η διαφήμιση στο Etsy την οποία μπορείς να ξεκινήσεις ορίζοντας το ημερήσιο budget που επιθυμείς.

Το Etsy έχει την επιλογή Offsite ads με την οποία σε διαφημίζει σε Google Ads, Facebook Ads, Instagram και σε άλλα channels με δικά του έξοδα, σε δικές του καμπάνιες. Όταν προκύψει πώληση η οποία έχει προέλθει από Offsite ads τότε μόνο σου κρατάει το 15% περίπου από το ποσό της πώλησης.

Θέλετε να ανοίξετε το δικό σας e-shop στο Etsy;

Έχουμε την εμπειρία να σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα επίπεδα.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα γράφοντας μια περιγραφή για την επιχείρησή σας και για τους στόχους σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.