Δημιουργία νέου brand - κατασκευή e-shop Homidoo.gr

Design, λειτουργικότητα, απλότητα και αξιοπιστία

Κατασκευή e-shop με περισσότερα από 25 χιλιάδες προϊόντα για το σπίτι.

Η εταιρία Αφοί Λαμπρόπουλοι Ο.Ε. με έδρα το Αίγιο, δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού εμπορίου σε είδη ηλεκτρολογικού εξοπλισμού, φωτιστικών και ηλεκτρικών συσκευών περισσότερο από έξι δεκαετίες.
Στο τέλος του 2020 γεννιέται ένα νέο brand, το Homidoo “ο φίλος του σπιτιού”.
Αναλάβαμε το brand naming και το logo design του νέου brand και σε συνεργασία με την Olon Systems αναλάβαμε την κατασκευή ενός e-shop με υψηλές απαιτήσεις. Eνδεικτικά αναφέρουμε μερικές από αυτές: δύο γέφυρες XML με προμηθευτές, μία γέφυρα API με προμηθευτή, γέφυρα με το ERP εμπορικό πρόγραμμα SoftOne. Χρησιμοποιήσαμε custom πλατφόρμα ecommerce και καλύψαμε τις ανάγκες του καταστήματος στο έπακρο.

Ταχύτητα - Υποδομές hosting/servers

Ο χρόνος φόρτωσης δεν ξεπερνάει το 1.5sec και το respond time για κάθε request μέσα στο eshop δεν ξεπερνάει τα 150ms. Η ταχύτητα, η ευχρηστία αλλά και το on page SEO έφεραν πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο περιμέναμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η κατάταξη στα SERP’s έχει ήδη μέσο όρο 18.2 και βελτιώνεται συνεχώς. Επενδύσαμε σε τεχνολογίες server και σε custom config για υψηλές επιδόσεις σε ταχύτητα και αξιοπιστία.

eshop-loading-time-under-100ms

Αναζήτηση

Ταχύτατη αναζήτηση και εμφάνιση αποτελεσμάτων σε μόλις 1sec. Παραμετροποιήσιμο search engine με βάση τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη. Μερικές από τις μοναδικές δυνατότητες του search:

  • Συνδυαστική αναζήτηση πολλαπλών κλειδιών (keywords)
  • Exact match αναζήτηση πολλαπλών κλειδιών (keywords)
  • Συνδυαστική αναζήτηση πολλαπλών κλειδιών (keywords) με την χρήση μπαλαντέρ.
  • Πεζά, κεφαλαία
  • Αναζήτηση σε όλες τις γλώσσες

Mobile navigation menu με μνήμη.

Κατασκευάσαμε ειδικό mobile menu για κινητά τηλέφωνα με άπειρα επίπεδα κατηγοριών με ιστορικό μνήμης. Όταν ένας επισκέπτης κάνει πλοήγηση στο eshop από το κινητό του τηλέφωνο ή το tablet, μπορεί σε ελάχιστα δευτερόλεπτα να βρει αυτό που ψάχνει ανάμεσα σε πληθώρα κατηγοριών και ειδών χωρίς να χαθεί.
Το μοναδικό χαρακτηριστικό του mobile menu που δεν το έχουμε συναντήσει ακόμα και σε μεγάλα eshop, είναι η μνήμη. Στην δική μας περίπτωση ο χρήστης ακόμα κι αν κλείσει (collapse) και φύγει από το menu, όταν επιστρέψει πάλι, θα είναι μαρκαρισμένη η κατηγορία στην οποία βρίσκεται. Η πλοήγηση ανάμεσα σε μεγάλο αριθμό και επίπεδα κατηγοριών γίνεται πλέον παιχνίδι.

Σύνδεση (γέφυρα) eshop με SoftOne εμπορική διαχείριση

softone_corporate_logo
olon-systems

Υλοποιήσαμε σύνδεση API (γέφυρα) για αυτόματη ενημέρωση των δύο συστημάτων, custom eshop με SoftOne Web Services. Γίνεται αυτόματη εξαγωγή των νέων ειδών από το eshop στο SoftOne. Γίνεται αυτόματη εξαγωγή – ενημέρωση των πελατών και των παραγγελιών από το eshop στο SoftOne. Γίνεται αυτόματη ενημέρωση των τιμών και της αποθήκης από το SoftOne στο eshop.

Υπάρχει η δυνατότητα χειροκίνητης ενημέρωσης την ώρα που επιθυμεί ο πελάτης ή αυτόματης ενημέρωση μέσω cron job.

Οφέλη για την επιχείρηση:

  • Εξοικονόμηση χρόνου και χρημάτων καθώς η ενημέρωση των συστημάτων και η τιμολόγηση των νέων παραγγελιών γίνεται σε ελάχιστο χρόνο.
  • Συνέπεια απέναντι στον καταναλωτή καθώς υπάρχει άμεση ενημέρωση αποθεμάτων στα είδη και ελαχιστοποίηση λαθών που αφορούν στην διαθεσιμότητα των ειδών.

Τι είπε η πελάτισσά μας

Η συνεύρεση των δύο ομάδων Chilloutapps και Olon Systems άφησαν σε εμάς ως πελάτες την εντύπωση διαρκώς ενημερωμένων και εξελισσόμενων επαγγελματιών από τους οποίους παίρνεις ακριβώς ό,τι θα σου υποσχεθούν.

Σφυγομέτρησαν  τις ανάγκες και τις προτιμήσεις μας και το αποτέλεσμα της δουλειάς τους μας άφησε απολύτως ικανοποιημένους τόσο από πλευράς δημιουργίας μιας εταιρικής ταυτότητας ακριβώς όπως  την είχαμε οραματιστεί, όσο και από πλευράς γενικότερης αισθητικής αλλά και  άμεσης τεχνικής υποστήριξης και επίλυσης των όποιων ζητημάτων προέκυψαν και προκύπτουν.

Είναι πάντα σε ετοιμότητα για να σου προσφέρουν ό,τι χρειάζεσαι ακόμα και μετά από την απομάκρυνσή σου από το ταμείο.

Δήμητρα ΛαμπροπούλουΑφοί Λαμπρόπουλοι Ο.Ε.

Σκέφτεστε να ξεκινήσετε το δικό σας e-shop;

Μη χάνετε άλλο πολύτιμο χρόνο. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη ενημέρωση.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και ένας υπεύθυνος θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας.