Κάβα ηλεκτρονικό κατάστημα demo.

Κάβα ηλεκτρονικό κατάστημα demo με μοναδικές δυνατότητες διαχείρισης. Το κρασί και τα οινοπνευματώδη ποτά είναι προϊόντα με πολύ πληροφορία και χρειάζονται ένα σύστημα διαχείρισης που να μπορεί να αποθηκεύσει όλη αυτή τη πληροφορία σε φίλτρα και χαρακτηριστικά για να μπορεί εύκολα ο επισκέπτης να ψάξει μέσα από χιλιάδες κωδικούς και να βρεί το προϊόν που θέλει με βάση το χαρακτηριστικό που επιθυμεί κάθε φορά. Αυτό μπορεί να είναι η ποικιλία, ή χρονιά, η χώρα προέλευσης, το κτήμα, το χρώμα, με τι ταιριάζει κ.α.

cava-e-shop-home
cave-e-shop-category-with-filters-page

Φιλτράρισμα Προϊόντων

Τα φίλτρα που χρησιμοποιούμε για την αναζήτηση των προϊόντων δουλεύουν με ασφάλεια, αξιοπιστία και ταχύτητα και κάνουν την εύρεση των προϊόντων πραγματικά παιχνίδι. Διαθέτουμε οκτώ τρόπους εμφάνισης φίλτων, με checkbox, με λίστα, με εικόνα, με radiobox κ.α. και μπορούμε να τα εμφανίσουμε σε όποιο σημείο της σελίδας επιθυμούμε, όλα μαζί ή ξεχωριστά. Επίσης όλα τα φίλτρα είναι responsive για κινητά και tablets.

Η σελίδα του προϊόντος

Διαφορετικά προϊόντα που ανήκουν στον ίδιο συνδυασμό μπορούν να επιλεγούν από τη σελίδα του προϊόντος. Όλα τα φίλτρα που κουβαλάει το προϊόν τυπώνονται στη σελίδα του προϊόντος. Επίσης τα σχετικά προϊόντα που θα εμφανιστούν στη σελίδα αυτή επιλέγονται χειροκίνητα ή αυτόματα με βάση τα κριτίρια που ορίζει ο διαχειριστής.

cava-e-shop-product-detail-page
Επιλογή συσκευασίας έξι Φιαλών
cava-e-shop-product-detail-page-2
Επιλογή συσκευασίας μιας φιάλης

Responsive e-cellar

Το layout της ηλεκτρονικής κάβας είναι 100% responsive και χαρίζει την απόλυτη εμπειρία πλοήγησης για κάθε συσκευή desktop, tablet και smartphone.

responsive e-shop cava