Dalis Leather brand development

Μια επιχείρηση με ιστορία 3 γενεών συνεχίζει και online

Αν δεν γνωρίσεις καλά ένα προϊόν δεν μπορείς να το πουλήσεις. Ο Αλέξανδρος Ντάλης, τρίτη γενιά στο κλάδο της υποδηματοποιίας έχοντας αυτή τη γνώση ξεκινάει το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα με δερμάτινα είδη στην Ελλάδα, τον Μάρτιο του 2014. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Θα συνεχίσουμε να είμαστε αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια.

Shoe mold dalis leather
Greece sales dalis leather

Ο Στόχος

Στόχος του ηλεκτρονικού καταστήματος, να προωθήσει τα ελληνικά χειροποίητα δερμάτινα είδη αρίστης ποιότητας σε ολόκληρη την Ελλάδα. Πάντα με σεβασμό στον πελάτη και στη χαμηλότερη τιμή.

Η στρατηγική που ακολουθήσαμε

Key

Πραγματική αποθήκη (stock) για αμεσότητα και συνέπεια στις παραδόσεις των παραγγελιών.

Key

Χαμηλό ποσοστό κέρδους για το κατάστημα, περισσότεροι ικανοποιημένοι πελάτες.

Key

Φθηνά μεταφορικά – Άμεση παράδοση και στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας και της Κύπρου.

Padlock closed opened
Review icons

Τα αποτελέσματα

Τα θετικά αποτελέσματα δεν άργησαν να έρθουν. Ολοένα και περισσότερα θετικά σχόλια πελατών και άριστες αξιολογήσεις για την άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση ανέβασαν την φήμη και την αξιοπιστία του καταστήματος.

Οι ανάγκες του brand

Οι ανάγκες που είχε το brand για να μπορέσει να λειτουργήσει και να πιάσει τους στόχους ήταν αυξημένες, καθώς στην ουσία είχαμε να κάνουμε με ένα νέο brand.

Brand needs

Εταιρική Ταυτότητα

Για την εταιρική ταυτότητα του καταστήματος σχεδιάσαμε το λογότυπο σε ρετρο στιλ σύμφωνο με την ιστορία της επιχείρησης. Εταιρικές κάρτες, εκπτωτικά κουπόνια, ένα roll-up stand banner για το φυσικό κατάστημα, ετικέτες συσκευασίας, μπλουζάκια μεταξοτυπίας με το λογότυπο της επιχείρησης κ.α.

Ξεχωριστή Εμπειρία E-commerce

Για την κατασκευή του e-shop χρησιμοποιήσαμε μία από της πληρέστερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου εξασφαλίζοντας προσιτότητα, χρηστικότητα και ασφάλεια.

Σχεδιάσαμε δύο ξεχωριστά websites για καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Ένα website για desktop και tablet συσκευές και ένα mobile website αποκλειστικά για κινητά τηλέφωνα. Κοινή διαχείριση και κοινή βάση δεδομένων για χαμηλότερο κόστος συντήρησης.

Φωτογράφιση Προϊόντων - Product Catalog

Επενδύσαμε στη ποιότητα της φωτογραφίας και στην υψηλή ανάλυση. Κάθε προϊόν φέρει πολλαπλές λήψεις από διαφορετικές γωνίες και αποστάσεις εσωτερικά και εξωτερικά καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των επισκεπτών.

Product photography catalog

Δημιουργία Δεδομένων - On page optimization

Δώσαμε μεγάλη σημασία στη δημιουργία των δεδομένων. Γράψαμε συνοπτικές περιγραφές, για κάθε προϊόν για να πληροφορήσουμε τους επισκέπτες και ταυτόχρονα τροφοδοτήσαμε τις μηχανές αναζήτησης με κείμενα που θα χρησιμοποιήσουν στα SERP’s τους σε σχετικές αναζητήσεις χρηστών.

Αναλυτικά οι εργασίες SEO που υλοποιήθηκαν για κάθε προϊόν:

  • Τίτλος προϊόντος.
  • Περιγραφή προϊόντος.
  • SEO τίτλος.
  • SEO περιγραφή.
  • SEO friendly url.
  • Alt title σε κάθε εικόνα.
  • Ονομασία των εικόνων των προϊόντων με τον τίτλο του προϊόντος για υψηλά αποτελέσματα στις αναζητήσεις των εικόνων στις μηχανές αναζήτησης.
  • Ορισμός σχετικών προϊόντων με βάση τις επιλογές, το brand, το είδος του προϊόντος.
  • Εισαγωγή meta data info σε κάθε εικόνα.
  • Δημιουργία structure data σε κάθε προϊόν.
Dalis google analytics

PPC Στοχευμένη Διαφήμιση

Για να βοηθήσουμε την επισκεψιμότητα ενός νέου e-shop τρέξαμε facebook ads και adwords campaigns. Adwords display ads για brand awareness και adwords text ads για επίτευξη στόχων (πωλήσεις).

Dalis e-shop dashboard analytics

Τι είπε ο πελάτης μας

-Συνεχώς λαμβάνω συγχαρητήρια από ανθρώπους που χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό κατάστημα. Αυτό με κάνει να χαίρομαι. Συστήνω την Chilloutapps ανεπιφύλακτα σε όποιον ψάχνει για υπηρεσίες ίντερνετ.

Ντάλης ΑλέξανδροςDalisleather.gr

Dalis leather testimonial image