Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Σχεδόν για δύο δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ίντερνετ και της επικοινωνίας.

Ποιοι είμαστε

Η chilloutapps® είναι μια δημιουργική, startup εταιρεία που δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής και του design από το 1999 έως και σήμερα.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία σε υπηρεσίες διαδικτύου, κατασκευής e-shop, branding και online marketing.

Έχουμε επιλέξει αξιόλογους συνεργάτες από τον ευρύτερο χώρο της πληροφορικής και ενώνοντας τις δυνάμεις μας έχουμε δημιουργήσει ισχυρά brands στο χώρο του e-commerce που δουλεύουν απρόσκοπτα.

Στην chilloutapps® θα βρείτε τα κατάλληλα εργαλεία για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας, όπως επίσης και την προσοχή, την υποστήριξη και την ασφάλεια που χρειάζεστε ώστε το επιχείρημά σας να στεφθεί με επιτυχία.

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Brand identity

Το πρώτο σημείο που εστιάζουμε είναι η οπτική εταιρική ταυτότητα ενός brand. Είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεται σε επαφή το κοινό. Όλα ξεκινούν από ένα καλό προϊόν ή μια καλή υπηρεσία, σήμερα όμως ο αυξανόμενος ανταγωνισμός απαιτεί μια εξίσου ισχυρή εταιρική οπτική ταυτότητα που θα επικοινωνεί τις αξίες του brand με πρωταγωνιστή πάντα ένα επιτυχημένο λογότυπο.

Κατασκευή ιστοσελίδας, κατασκευή e-shop

Μια σοβαρή παρουσία στο ίντερνετ είναι το δεύτερο στάδιο προς την επίτευξη του στόχου. Παρέχουμε custom λύσεις καλύπτοντας τις όποιες ανάγκες, από μια απλή ιστοσελίδα, έως προχωρημένες διαδικτυακές εφαρμογές, e-commerce, social media e-commerce integrated, b2c, b2b, real time συνδέσεις με εμπορικές εφαρμογές κ.α.

Online marketing

Και ο τρίτος πυλώνας προς την επιτυχία είναι το SEO & SEM και γενικότερα το online marketing. Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες SEO optimization, data optimization, adwords advertising, facebook ads, sosial media marketing, content marketing, email marketing, link building κ.α.

Διεύθυνση
Νέα Κερύνεια, Αίγιο, ΤΚ 25100

Email
info @ chilloutapps . gr

Τηλέφωνο

6972 6972 32 Κινητό

Γράψτε μας δυό λόγια

Αν σας εκφράζουν οι δουλειές μας και θέλετε να συζητήσουμε για το δικό σας έργο, μπορείτε να μας γράψετε δυό λόγια και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.