Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Σχεδόν για δύο δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ίντερνετ και της επικοινωνίας.

Ποιοι είμαστε

Η chilloutapps είναι ένα μικρό δημιουργικό γραφείο με έδρα το Αίγιο. Οι δουλειές μας είναι μοναδικές και συνδυάζουν τη δημιουργική σκέψη, το design, την απλότητα και τη λειτουργικότητα.

Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία (σχεδόν δύο δεκαετιών) σε χρήση τεχνολογιών graphic design, web design & development και online marketing. Ξεχωρίζουμε στο σχεδιασμό λογοτύπου – εταιρικής ταυτότητας και στην κατασκευή ιστοσελίδων – κατασκευή e-shop υψηλών απαιτήσεων και προδιαγραφών (custom development) καθώς και στην προώθηση ιστοσελίδων με τη χρήση SEO και SEM.

Καθημερινά εμπιστευόμαστε άλλους επαγγελματίες για να αγοράσουμε υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και να πετύχουμε τους στόχους μας προς όφελος των πελατών μας. Βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε τον επαγγελματία που θα συνεργαστούμε είναι οι δουλειές του, η ποιότητα των υπηρεσιών του, η φήμη του στην αγορά, ή τα λόγια των πελατών του.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών μας. Τα λόγια και οι αξιολογήσεις τους μας αποζημιώνουν και αποκαλύπτουν τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούμε ακόμα και μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Brand identity

Το πρώτο σημείο που εστιάζουμε είναι η οπτική εταιρική ταυτότητα ενός brand. Είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεται σε επαφή το κοινό. Όλα ξεκινούν από ένα καλό προϊόν ή μια καλή υπηρεσία, σήμερα όμως ο αυξανόμενος ανταγωνισμός απαιτεί μια εξίσου ισχυρή εταιρική οπτική ταυτότητα που θα επικοινωνεί τις αξίες του brand με πρωταγωνιστή πάντα ένα επιτυχημένο λογότυπο.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Μια σοβαρή παρουσία στο ίντερνετ είναι το δεύτερο στάδιο προς την επίτευξη του στόχου. Παρέχουμε custom λύσεις καλύπτοντας τις όποιες ανάγκες, από μια απλή ιστοσελίδα, έως προχωρημένες διαδικτυακές εφαρμογές, e-commerce, social media e-commerce integrated, b2c, b2b, real time συνδέσεις με εμπορικές εφαρμογές κ.α.

Online marketing

Και ο τρίτος πυλώνας προς την επιτυχία είναι το SEO & SEM και γενικότερα το online marketing. Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες SEO optimization, data optimization, adwords advertising, facebook ads, sosial media marketing, content marketing, email marketing, link building κ.α.

Διεύθυνση
Αίγιο, ΤΚ 25100

Email
info @ chilloutapps . gr

Τηλέφωνο

6972 6972 32 Κινητό

Γράψτε μας δυό λόγια

Αν σας εκφράζουν οι δουλειές μας και θέλετε να συζητήσουμε για το δικό σας έργο, μπορείτε να μας γράψετε δυό λόγια και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.