Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε

Σχεδόν για δύο δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του ίντερνετ και της επικοινωνίας.

Ποιοι είμαστε

Η chilloutapps είναι ένα μικρό δημιουργικό γραφείο με έδρα το Αίγιο. Η δουλειές μας είναι μοναδικές και συνδυάζουν τη δημιουργική σκέψη και τη χρήση νέων τεχνολογιών από το χώρο του web design & development, του graphic design και του online marketing.
Καθημερινά εμπιστευόμαστε άλλους επαγγελματίες για να αγοράσουμε υπηρεσίες ή προϊόντα τα οποία θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τις ιδέες μας και να πετύχουμε τους στόχους μας προς όφελος των πελατών μας. Βασικά κριτήρια για να επιλέξουμε τον επαγγελματία που θα συνεργαστούμε είναι οι δουλειές του, η ποιότητα των υπηρεσιών του, η φήμη του στην αγορά, ή τα λόγια των πελατών του. Έτσι κι εμείς σας προτείνουμε πριν επιλέξετε κάποιον επαγγελματία για το δικό σας έργο να δείτε πρώτα τις δουλειές του, ή να ρωτήσετε γι αυτόν.

Η διαδικασία που ακολουθούμε

Brand identity

Το πρώτο σημείο που εστιάζουμε είναι η οπτική εταιρική ταυτότητα ενός brand. Είναι το πρώτο πράγμα με το οποίο έρχεται σε επαφή το κοινό. Όλα ξεκινούν από ένα καλό προϊόν ή μια καλή υπηρεσία, σήμερα όμως ο αυξανόμενος ανταγωνισμός απαιτεί μια εξίσου ισχυρή εταιρική οπτική ταυτότητα που θα επικοινωνεί τις αξίες του brand με πρωταγωνιστή πάντα ένα επιτυχημένο λογότυπο.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Μια σοβαρή παρουσία στο ίντερνετ είναι το δεύτερο στάδιο προς την επίτευξη του στόχου. Παρέχουμε custom λύσεις καλύπτοντας τις όποιες ανάγκες, από μια απλή ιστοσελίδα, έως προχωρημένες διαδικτυακές εφαρμογές, e-commerce, social media e-commerce integrated, b2c, b2b, real time συνδέσεις με εμπορικές εφαρμογές κ.α.

Online marketing

Και ο τρίτος πυλώνας προς την επιτυχία είναι το SEO & SEM και γενικότερα το online marketing. Συγκεκριμένα παρέχουμε υπηρεσίες SEO optimization, data optimization, adwords advertising, facebook ads, sosial media marketing, content marketing, email marketing, link building κ.α.

Γράψτε μας δυό λόγια

Αν σας εκφράζουν οι δουλειές μας και θέλετε να συζητήσουμε για το δικό σας έργο, μπορείτε να μας γράψετε δυό λόγια και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας για περισσότερες πληροφορίες.

Διεύθυνση
Κερύνεια, Αίγιο, ΤΚ 25100

Email
info@chilloutapps.gr

Τηλέφωνο
26910 81945 Σταθερό
6972 6972 32 Κινητό